Knabbels

Koud
Bordje salami€ 5.00
Bordje kaas€ 5.00
Bordje gemengd (kaas en salami)€ 7.50
 
Warm
Bitterballen (12 stuks)€ 7.00
Mini loempia (10 stuks)€ 6.50
Kaaskroketjes (15 stuks)€ 5.00
Garnaalkroketjes (15 stuks)€ 7.00
Bordje gemengd (5 stuks elk)€ 9.50

Salades

Salade gerookte zalm, toast, sjalot en peterselie€ 17.00
Salade krokante kip met verse tartaarsaus€ 16.50
Salade van gebakken scampi met kerrievinigrette€ 19.00
Salade geitekaas, honing en spek€ 16.50
Groentebord€ 12.50
 
Alle salades worden opgediend met brood
Supplement frieten

€ 2.80

Pasta’s

Bolognaise€ 12.50
Scampi en roomsaus€ 19.00
Scampi met wokgroenten en kerrie€ 19.00
Ham en kaassaus€ 14.50

Starters

Verse dagsoep€ 4.00
Carpaccio van rund€ 14.50
Kaaskroketten 2 st€ 10.00
Kaaskroketten 3 st€ 12.50
Garnaalkroketten 2 st€ 14.50
Garnaalkroketten 3 st€ 17.50
Trio van kroketten (garnaal, kaas, kip)€ 15.50
 
Supplement frieten€ 2.80

Stevige gerechten

Gegratineerd vispannetje€ 21.00
Kabeljauw aan de schreve€ 21.00
Stoofvlees met Petrus Roodbruin€ 17.00
Stoofpotje van kip€ 17.00
Steak natuur€ 19.50
Steak peper€ 21.50
Steak champignons€ 21.50
Steak béarnaise€ 22.50
Entrecôte Angus Aberdeen met kruidenboter€ 28.00
Bakwijzen van vlees:
Blue: het vlees is gekorst, de binnenzijde is nog rauw maar wel warm
Saignant: het vlees is gekorst, de binnenzijde is bloederig en sappig
A point: het vlees is gekorst, de binnenzijde is niet meer bloederig maar wel nog sappig
Bien cuit: het vlees is gekorst, de binnenzijde is goed gebakken

Kindergerechten

Pasta bolognaise€ 6.50
Pasta met ham en kaassaus€ 7.50
Frikandel klein met frietjes€ 5.00
Frikandel groot met frietjes€ 7.00
Kaaskroket met frietjes€ 7.00
Garnaalkroket met frietjes€ 9.50

Desserts

Kinderijs€ 4.00
Dame blanche€ 7.00
Coupe bresilienne€ 7.00
Coupe advocaat€ 8.00
Coupe aardbeiendagprijs
Mazarinetaart met ijs€ 7.50
Moelleux au chocolat met ijs en slagroom€ 7.50
Warme appeltaart met ijs en slagroom€ 7.50